welkom bij Getar verlichting

Getar Verlichting levert verschillende soorten Led verlichting voor elke toepassing, door meer dan 30 jaar ervaring in de verlichtingsbranche weten wij hoe verlichting (Led verlichting) het best toegepast kan worden in iedere situatie, Of het nu gaat om scholen, bedrijven, kantoren, magazijnen, winkels, kapsalons of showrooms; wij voorzien u altijd van het juiste advies.

Passend advies & service bij projecten

Projectverlichting nodig en kan je wel wat lichtadvies gebruiken? Getar Verlichting heeft een team van lichtadviseurs die u kunnen helpen bij het opstellen van een goed onderbouwd verlichtingsplan.
Samen nemen we het plan van eisen door. We komen hiervoor graag bij u langs zodat we gelijk kennis kunnen maken.

Aan de hand van de informatie gaan we aan de slag en denken met u mee om een passende offerte aan te bieden. Binnen enkele dagen kunt u een voorstel van ons ontvangen en kunt u de beslissing nemen om uw project toekomstbestendig te maken.
Van oriëntatie tot oplevering staan wij u bij met onze vakkennis over verlichting. Indien gewenst kan u gebruik maken van onze installatieservice en wordt ook de montage volledig voor u geregeld.

Getar Verlichting heeft een breed scala aan producten om uw lichtplan op en top te verzorgen. Alle verlichting van Getar Verlichting voldoet aan de wenselijke eisen voor veiligheid en werkcomfort , en daar waar mogelijk aan de energie investeringsaftrek (EIA).

  • Van A-tot-Z geregeld.
  • Persoonlijk contact met onze adviseur
  • Installatieservice mogelijk
  • Verlichting conform NEN-Norm
  • Geschikt voor energie investeringsaftrek

Projecten kunt u aanmelden door ons een mail te sturen met uw vraag of telefonisch contact op te nemen.

advies

Advies

pallet

Levering

installatie

Montage